Bentley ukazuje da EXP 10 Speed 6 koncept će biti dostupan i u vidu sportskog dvoseda

Izvor: Moto.rs, 08.Mar.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bentley ukazuje da EXP 10 Speed 6 koncept će biti dostupan i u vidu sportskog dvoseda

Bentley je obelodanio nekoliko detalja koi se odnose na proizvodnu verziu EXP 10 Speed 6 koncepta koi je trenutno prikazan na sajmu automobila u Ženevi. Predsednik kompanije Wolfgang Durheimer je rekao da koncept ima potencijal da bude vodeći sportski dvosed kada je reč o luksuznim modelima.

On isto tako predstavlja jednu viziju budućnosti Bentley brenda. Proizvodna verzija se očekuje u naredne tri godine pri čemu bi početna cena ovog modela trebalo da bude oko 166.400 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Vozilo bi trebalo da bude bazirano na MSB platformi i da bude dostupno u ponudi Bentley brenda uz Continental GT model. Dok koncept pokreće hibridni agregat, proizvodna verzija bi mogla da ima unapređenu verziju twin turbo V8 4.0L motora dok bi snažnija verzija mogla da razvija briznu od 320km/h. Bentley je pomenuo da bi sit implementiran u EXP 10 Speed 6 m koncept mogao da utiče na dizajn budućih proizvodnih modela bazirano na povratnim informacijama stečenim nakon debija koncepta.

foto © Bentley

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Porsche razmišlja o snažnijem i lakšem Cayman GT4 RS modelu

Izvor: Moto.rs, 09.Mar.2015, 10:00

Čelnici kompanije Porsche najavili su snažniju verziju Cayman GT4 modela koja bi mogla biti predstavljena u budućnosti...Andreas Preuninger, direktor Porsche Motorsport navodi da odluka o proizvodnji RS varijante Cayman GT4 modela zavisi od potražnje. On tvrdi da je lično zainteresovan za ovakvu...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.