Bentley EXP 10 Speed 6 bi mogao da uđe u proizvodnju sa revidiranim stilom

Izvor: Moto.rs, 23.Apr.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bentley EXP 10 Speed 6 bi mogao da uđe u proizvodnju sa revidiranim stilom

Izvršni direktor Bentley-a Wolfgang Durheimer je otkrio neke od sada najsnažnije znake da bi model EXP 10 Speed 6 mogao da uđe eventualno u proizvodnju. Durheimer je rekao da kompanija skuplja povratne informacije sa vodećih tržišta širom sveta pri čemu bi ovaj proces mogao da bude završen tokom leta.

Nakon što se to dogodi kompanija može da počne da gradi poslovni model za proizvodnu varijantu. Dok je proces i dalje u periodu planiranja, Durheimer je rekao da je inicijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << reakcija na vozilo bila ekstremno pozitivna pri čemu su potencijalni kupci navodili da nije potrebno da se ništa menja na vozilu.

Uprkos tome, Durheimer sugeriše da proizvodni model će da poseduje revidirani stil uključujući rešetku motora koja će biti više uvučena nazad i modifikovana svelta obzirom da su kod probne verzije ona izgledala čudno kada se posmatraju iz nekih specijalnih uglova.

foto © Bentley

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.