Ben Collins je Stig?

Izvor: AutoBlog, 23.Avg.2010, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Collins je Stig?

Stig, misteriozni test vozač u mega-popularnoj BBC emisiji Top Gear, po svemu sudeći je Ben Collins. Naime, britanski mediji otkrili su ugovore firme Collins Autosport o saradnji sa Top Gearom i zaključili su da je to dovoljan dokaz.O pravom Stigovom identitetu napisano je na hiljade članaka, a u poslednje vreme aktuelna je i najava njegove biografije. Mnoga imena su pominjana kao pravi identitet najpoznatijeg test vozača na svetu, a među njima je i 35-godišnji Britanac Ben Collins. Tvrdnju da je upravo Ben Collins pravi Stig britanski mediji baziraju na dokumentaciji koja im je slučajno dospela u ruke. Naime, došli su do finansijskih izveštaja firme Collins Autosport, čiji je osnivač Ben Collins. U tim papirima se spominje ugovor...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ben Kolins je Stig?

Izvor: AutoBrief.com, 24.Avg.2010, 15:43

Stig, misteriozni test vozač u mega-popularnoj BBC emisiji "Top Gear", po svemu sudeći je Ben Kolins. Naime, britanski mediji otkrili su ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.