Baterije modela Toyota Prius meta lopova u San Francisku

Izvor: Moto.rs, 25.Maj.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baterije modela Toyota Prius meta lopova u San Francisku

Izveštaji medijskih kuća iz oblasti San Franciska ukazuju da su meta lopova u ovoj oblasti postale baterije koje služe za modele Toyota Prius. Vlasnik ovog modela John Anshed je rekao da je našao polomljen zadnji prozor svog vozila.

On je ukazao da su lopovi ukrali nickel-metal hidrid bateriju koja je teška oko 68kg. Njemu nije proestalo ništa drugo do da plati šlepovanje vozila u lokalni servis gde mu je osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << zadužena za osiguranje navela da radi na još tri slična slučaja. Predstavnik druge lokalne radionice je istakao da su lopovi očigledno profesionalci obzirom da samo neko ko je obučen za ovakve poslove bi mogao da ukrade bateriju težine više desetina kilograma a da pri tome ne bude žrtva električnog udara kada prekine nekoliko visokonaponskih vodova.

foto © Toyota

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.