Bankrot kompanije Spyker proglašen ništavnim nakon žalbe

Izvor: Moto.rs, 30.Jan.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bankrot kompanije Spyker proglašen ništavnim nakon žalbe

U iznenađujućem potezu, bankrot kompanije Spyker je proglašen ništavnim nakon žalbe. Prema navodima kompanije, nedugo nakon što je bankrot najavljen, obezbeđen je fond koji je omogućio da se premoste finansijski problemi i kompanija je podnela žalbu na odluku o bankrotu.

Žalba je usvojena od strane nadležnog suda i sada je kompanija vraćena u status moratorijuma plaćanja i dozvoljeno joj je da nastavi da radi i restrukturira svoje poslovanje. Izvršni direktor kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Victor Muller je rekao da bi kompanija mogla da izađe iz statusa moratorijuma plaćanja već za nekoliko nedelja jer pokušava da postigne sporazum sa kreditorima. Muller je rekao da nakon što sporazum bude postignut kompanija će nastaviti da radi na predstavljanju modela B6 Venator.

foto © Spyker

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.