Baksuz, nemar ili neznanje? VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 19:05

Baksuz, nemar ili neznanje? VIDEO

Jedan Tesla Cybertruck uništen je sticajem okolnosti kakav se ne viđa baš svakodnevno.

Istog dana kada ga je kupio, ovaj vlasnik odlučio je da provoza svog ljubimca po Los Anđelesu, a problem je nastao kod jednog luksuznog hotela u ovoj gradu.

Cybertruck se, naime, zakucao u veliku betonsku žardinjeru, propevši se na nju prednjim točkovima i otkinuvši joj deo.

Na Twitteru se prvo pojavila (moguće lažna) informacija o tome da je za volanom ovog pikapa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio jedan zaposleni iz hotela, kome je povereno da parkira Cybertruck, na šta je reagovao i sam vlasnik Tesle Ilon Mask.

"Cyberbeast je brži nego Porsche 911, ali izgleda kao kamion, pa možda ovaj zaposleni nije očekivao toliko ubrzanje", napisao je Mask.

Međutim, specijalizovani portali InsideEVs i Teslarati nešto kasnije pisali su o tome da je za nezgodu odgovoran vlasnik pikapa, odnosno da je on bio za volanom. Čak se navodi i da je ovo njegov prvi dan sa Cybertruckom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.