BYD najavljuje plug-in hibrid po ceni konkurentskih benzinaca

Izvor: AutoBlog, 14.Maj.2024, 01:03

BYD najavljuje plug-in hibrid po ceni konkurentskih benzinaca

BYD planira da prodaje plug-in hibridne automobile u Evropi s cenama koje će biti na nivou benzinskih modela konkurenata. To je izjava generalnog direktora BYD-a. BYD se do sada fokusirao na prodaju električnih vozila u Evropi, ali kasnije ove godine proizvođač automobila lansiraće SUV u srednjoj klasi Seal U DM-i, koji dolazi u plug-in hibridnoj konfiguraciji. Taj sektor snažno raste u Evropi, navodi Revija HAK. – Proizvođač će to slediti s još jednim plug-in hibridom sledeće godine – rekao je Michael Shu, generalni direktor za BYD Europe Financial Timesu. BYD je u decembru objavio da će otvoriti prvu evropsku fabriku automobila u Mađarskoj. Kompanija navodi da će fabrika proizvoditi električne automobile i plug-in hibride...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

BYD najavljuje plug-in hibrid po cijeni konkurentskih benzinaca

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2024

BYD planira da prodaje plug-in hibridne automobile u Evropi s cijenama koje će biti na nivou benzinskih modela konkurenata. To je izjava generalnog direktora BYD-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.