BRUTALNA ŠALA zbog koje će vozači POLUDETI! Ovakav prizor na automobilu bi izbezumio svakog od vas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA ŠALA zbog koje će vozači POLUDETI! Ovakav prizor na automobilu bi izbezumio svakog od vas!

A evo šta se krije iza toga...

Na društvenim mrežama pojavila se nova šala, koja neće biti nimalo smešna vozačima.

Naime, kako i dalje traje zima i period susnežica, dva momka dosetila su se da se našale sa vlasnikom jednog automobila.

Oni su namestili sve kao da izgleda da se neko popeo na vozilo i mokrio po haubi, međutim... Toliko su verodostojno to uradili, da su čak i tragove cipela ostavili na po automobilu.

Prosuli su sok od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomorandže, a to je u snegu ostavilo žuti trag, te je stvarno izgledalo kao da se neko popeo na automobil i obavio nuždu.

Dok su izvodili ovo, sve vreme su se smejali i snimali svaki potez. Prema jeziku koji se čuje na snimku, pretpostavlja se da se događaj odigrao u Rusiji.

Kako je reagovao onaj čije je vozilo, ne znamo, a vi nam kažite šta biste vi uradili da ovako nešto zateknete na svom autu?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.