BRUKA: Apelovao na vozače da ne voze pijani, pa se slupao POD DEJSTVOM ALKOHOLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA: Apelovao na vozače da ne voze pijani, pa se slupao POD DEJSTVOM ALKOHOLA

Kako ga nije sramota...

Brajan Kolb, američki političar, kažnjen je zbog vožnje u alkoholisanom stanju u novogodišnjoj noći.

Kako prenosi Jahu, Brajan Kolb je imao udes u svojoj GMC Akadiji. Na sreću niko nije bio povređen i šteta je samo materijalna, a policijski izveštaj govori da je Kolb vozio pod uticajem alkoholnog pića.

Ironično, Kolb je tog dana govorio na konferenciji za medije o opasnostima "pijane vožnje", a policija ga je privela i odvela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na trežnjenje sa 0,08% alkohola u krvi.

-Prošle noći sam kažnjen zbog incidenta u blizini moje kuće, pošto sam vozio u alkoholisanom stanju. To je bila velika greška u proceni sa moje strane, a čak sam i apelovao na druge ljude da tu grešku ne prave i preuzimam potpunu odgovornost. Želeo bih da se izvinim porodici, prijateljima, kolegama i svim ljudima u okrugu. Nema izgovora za ovo što sam uradio i duboko žalim za tim-, poručio je Brajan Kolb.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.