BIZARAN SAVET: Policija se obratila građanima koji su na meti lopova

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 14:32

BIZARAN SAVET: Policija se obratila građanima koji su na meti lopova

Ne, ne šale se...
Toronto ima ozbiljan problem sa krađom automobila i provalama u vozila, a policija za sada ne može da nađe rešenje. Na nedavnom sastanku o bezbednosti, jedan policajac je rekao sledeće: Ako lopovi "pokucaju" sa namerom da vam ukradu auto, samo im ga prepustite.
Kako prenosi blog TO, policajac iz Toronta Marko Ričardi je rekao:
- Da biste sprečili mogućnost napada u svom domu, ostavite privezke sa ključevima ispred ulaznih vrata jer oni provaljuju u vašu kuću da vam ukradu automobil. Ne žele ništa drugo.
Neki stanovnici Toronta su očigledno primili savet k srcu, poput jedne osobe koja je, nakon što joj je u vozilo tri puta provaljeno, odlučila da ostavi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.