BG Car Show sajam automobila i Motopassion sajam motocikala od 17. do 23. marta u Beogradu

Izvor: Autoportal.rs, 23.Feb.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BG Car Show" sajam automobila i "Motopassion" sajam motocikala od 17. do 23. marta u Beogradu

Samo par dana nakon Ženeve i najprestižnijeg evropskog salona automobila vodeći svetski proizvođači iz oblasti auto-industrije sele svoje novitete, koncepte, sportske i poredične limuzine, kabriolete i džipove u našu prestonicu gde će se pod kupolama Sajma predstaviti posetiocima u periodu od 17. do 23. marta.

Peti sajam automobila DDOR "BG Car Show" i 10. Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" održaće se u Beogradu na prostoru "Beogradskog sajma" u >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << periodu od 17. do 23. marta. Naš glavni grad biće domaćin prestižnih svetskih proizvođača koji će samo par dana nakon salona u Ženevi doći u Srbiju. Očekuje se da tokom nedelju dana koliko traje sajam kroz kapije prođe između 130 i 140 hiljada ljudi.

Saradnja sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i generalnim sponzorom, kompanijom DDOR iz Novog Sada,  doprinela je da se na ovogodišnjem Sajmu pojavi rekordni broj automobilskih brendova. Usled sjajnog odziva izlagača biće otvoreno čak šest hala koje će posetiocima imati na raspolaganju za razgledanja i eventualnu kupovinu. Iznenađenja neće manjkati ni na ovogodišnjem sajmu a tu se pre svega misli na premium segment.

Najšira ponuda obuhvataće komercijalna vozila, ali biće tu i noviteta koji se još uvek nisu našla u domaćim auto-salonima u okviru standardne ponude, konceptni modeli koji će posetiocima predstaviti budućnost auto-industrije, modeli sa alternativnih pogonskim jedinicama, kao što su hibridi i elektro-motori, koji su još uvek velika nepoznanica domaćim vozačima.

Za one koji poseduju mali ili veliki biznis tu su laka privredna vozila proizvođača FIAT, GAZ, VW, Renault, Mercedes, Peugeot, Citroen, Opel... Naravno to nije sve, svi posetioci moći će da se uvere i u bogatu ponudu kvadova, garažno-servisne opreme, rezervnih delova, proizvode prateće industrije, tuning opremu...

Kada je sajam motocikala "Motopassion" u pitanju svi oni koji vole adrenalin i sportsku vožnju imaće priliku da uživaju u bogatoj ponudi dvotočkaša. Očekuje se dolazak i velikog broja moto-klubova koji će svim zainteresovanim predstaviti programe svojih udruženja. Na sajmu će biti i velikog brojaka banaka koje će kupcima ponuditi razne načine finansiranja kako bi što povoljnije došli do automobila ili motocikla koji priželjkuju.

Mislilo se i na one koji se nakon par sati gledanja u automobile i motocikle malo zasite pa će na sajmu biti i edukativnog i zabavnog sadržaja, takmičarskih aktivnosti, test vožnji, nagradnih igara...

Kao što je to ustaljeni običaj svi posetioci sajma koji se odluče za kupovinu novog ljubimca moći će to da učine pod posebnim, sajamskim uslovima, što uglavnom znači bogatiji paket opreme po ceni standardnog, produženi servis ili garanciju, olakšice pri kreditiranju...

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.