BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU: Nabavite žuto rotaciono svetlo za automobil jer može da vam spase život, EVO I KAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 17:01

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU: Nabavite žuto rotaciono svetlo za automobil jer može da vam spase život, EVO I KAKO

Budite odgovorni u saobraćaju.

Vozač koji se susretne sa vozilom na kome su uključena žuta rotaciona ili trepćuća svetla dužan je da poveća opreznost i prilagodi brzinu i način kretanja svog vozila.

Koliko puta ste bili svedok saobraćajnih nesreća gde nije bilo nikakvih znakova upozorenja za druga vozila, čak iako je prošlo dovoljno vremena ili čak nije bilo povređenih osoba, te su one mogle nešto da preduzmu i upozore druge.

Često se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dešava da se dva ili više vozila zaustave nasred puta, bez ikakvog obaveštenja ili signala, bilo da je reč o putu sa jednom ili  više traka. Scena je tada sledeća: ljudi šetkaju oko vozila, ispituju štetu i mašu mobilnim telefonima, a retko ko se seti da uključi sva četiri migavca ili stavi obavezan sigurnosni trougao, što je propisano zakonom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.