BEZ SKUPIH ALU FELNI: Evo kako da učinite vaš automobil privlačnim - UŠTEDITE NOVAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 22:56

BEZ SKUPIH ALU FELNI: Evo kako da učinite vaš automobil privlačnim - UŠTEDITE NOVAC!

Postoji dobra alternativa.

Poboljšavanje izgleda vaših kola podrazumeva mnogo više od pukog pranja i održavanja istih čistim. Da biste izvukli maksimum izgleda vašeg vozila potrebni su vam detalji kao što su ratkapne za automobile, mirisi za kola, obloge volana i druge stvari koje umnogome ulepšavaju vaš automobil i čine ga mlađim.

Ako ne možete da priuštite aluminijumske felne, sledeća najbolja opcija su ratkapne za automobile.

Pored dekorativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojstva ratkapne prvenstveno služe da smanje akumulaciju prljavštine i vlage na disk točka. Izrađene su od kvalitetne plastike, postojanih boja i sjaja. Montiraju se na čelicne felne pomoću žičanih obruča koji ih fiksiraju i isključuju upotrebu plastičnih vezica.

ABS ratkapne

Ratkapne napravljene od ABS plastike su najkvalitetnije ratkapne koje se mogu naći na tržištu. ABS plastika je materijal dobijen kombinovanjem različitih sintetičkih komponenti čije su osobine snaga, čvrstoća, elastičnost, sjaj, temperaturna izdržljivost i dobre elektroizolacione osobine. ABS plastika je zbog svojih dobrih osobina našla primenu u izradi svih plasticnih delova za automobil u auto industriji.

ABS + INOX ratkapne

Ratkapne su izuzetno kvalitetne, napravljene od ABS plastike u kombinaciji sa INOX prstenom (obodom) ratkapne koji osim vizuelnog efekta pruža još veću stabilnost i izdržljivost, otporne na sve vrste fizičkih ostećenja. Izuzetne su izdržljivosti, otpornosti i elastičnosti, originalnog kvaliteta, napravljene od ABS plastike i INOX-a. Izrađene su od kvalitetne plastike, postojanih boja i sjaja.

ALU ratkapne

Najkvalitetnije ratkapne koje su od ALIMINIJUMA (ALU-METAL) i koje idu po modelu i po veličini (colaži) i rasporedu šrafova. Pričvršćivanje na felnu direktno preko postojećih šrafova točka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.