Automobil za mame sa bebama

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil za mame sa bebama

Češki ogranak Volkswagena dizajnirao je uz pomoć partnerskih firmi specijalnu verziju modela Up! namenjenu majkama koje voze svoje bebe u automobilu.

Koncept pod imenom Mama Up! zasnovan je sa verziji sa 5 vrata najmanjeg Volkswagenovog modela.

Automobil je opremljen sadržajima koji će pomoći mamama sa bebama. Tu je pre svega specijalno sedište za novorođenče, koje se nalazi pozadi.

Umesto suvozačevog sedišta, instaliran je stočić sa držačima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za bebi flašice i druge neophodne potrepštine.

Za dizajn spoljašnjosti bila je zadužena firma WrapStyle koja je oblepila automobil belom folijom sa roze detaljima.

Kompanija OZ opremila je koncept specijalnim belim alu felnama, dok je za izgled enterijera, koji je presvučen belom i roze kožom, bio zadužen Carlex Design.

Vozili smo Volkswagen Up!

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobil za mame s bebama

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Dec.2013, 11:36

Češki ogranak "Volkswagena" dizajnirao je uz pomoć partnerskih firmi specijalnu verziju modela Up! namijenjenu majkama koje voze svoje bebe u automobilu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.