Automobil sleteo s Pančevačkog mosta, poginule dve osobe

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil sleteo s Pančevačkog mosta, poginule dve osobe

Jedan putnički automobil sleteo je sa Pančevačkog mosta, iz pravca Karaburme ka Borči, saznaje N1, a u nesreći su dve osobe poginule.

U automobilu koji je sleteo sa mosta, poginula je žena, stara 47 godina i muškarac star 73 godine.

Pripadnici hitnih službi izvukli su prethodno iz smrsknog automobila jednu teško povređenu osobu i ona je prebačena na reanimaciju u Urgentni centar.

Automobil je pao na kopneni deo ispod ulaza na most, a hitne službe spustile su se sa donje strane mosta kako bi pružile pomoć.

Policija obavlja uviđaj kako bi utvrdila šta je uzrok izletanja automobila sa mosta i pada sa velike visine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Automobil sleteo s Pančevca, jedna osoba na reanimaciji

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2018

Jedan putnički automobil sleteo je sa Pančevačkog mosta, iz pravca Karaburme ka Borči, saznaje N1. Kako N1 saznaje, pripadnici hitnih službi izvukli su iz smrsknog automobila jednu teško povređenu osobu i voze je na reanimaciju u Urgentni centar...Za sada nije poznato ne zna da li ima još povređenih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.