Automobil iz filma Povratak u budućnost

Izvor: Autoportal.rs, 18.Nov.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil iz filma "Povratak u budućnost"

Poznati sci-fi film je mnogima ostao u sećanju upravo zbog automobila koji se u njemu pojavio a koji je bio opremljen kojekakvim spravama i uređajima. Jedan zaljubljenik u ovaj film ali i automobil uspeo je da nabavi repliku i da od toga dobro zaradi.

Oli Vilkis je dvadesepetogodišnjak iz jugozapadog dela Engleske koji se još kao mali zaljubio u naučno fantastični film "Povratak u budućnost". Oduvek je želeo da poseduje "DeLorean" automobil koji se pojavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << u filmu i sada mu se ta želja i ostvarila.

Ovaj momak je uspeo da se dokopa dve replika čuvenog automobil. Njih je kupio Olijev drugar od bivšeg inžinjera NASA-e, čoveka koji radi za kompaniju "Universal Studios". Iako je mladi Vilkis platio sumu od pet cifara za ove replike on je našao način kako da povrati novac tako što automobile iznajmljuje za venčanja i godišnjice.

Iako replike ne može da vas vrati nazad kroz vreme baš kao i u filmu, kada se dođe do 150 na sat imate utisak kao da ste otišli koju deceniju unazad zahvaljujući svetlima i muzici koji se pale u tom trenutku.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.