Audi R8 V10 Performance Quattro pod lupom VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi R8 V10 Performance Quattro pod lupom VIDEO

Audi je krajem oktobra predstavio unapređeni R8, a sada smo prilici da detaljno pogledamo kako ovaj automobil izgleda spolja i unutra.

Restilizovani R8 i dalje je dostupan u dve verzije, a osim manjih stilskih promena stigli su i jači motori.

Snažniji od dva Audija R8 dobio je umesto oznake "Plus" dodatak "Performance Quattro" u imenu i upravo je on detaljno prikazan na videu koji je objavio Auditography, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u kome će fanovi ovog nemačkog brenda sigurno uživati:

Kozmetičke intervencije na prednjem delu automobila diskretno su promenile izgled maske hladnjaka, branika i farova.

Pozadi je proširena maska iza koje se kriju ventilacioni otvori, tako da se sada prostire šitavom širinom vozila, dok je zadnji difuzor naglašeniji nego ranije.

Audi R8 V10 Performance Quattro ima 5.2 V10 motor sa 620 ks (456 kW) i 580 Nm. U ovom slučaju, injekcija snage iznosi 10 ks u odnosu na prethodnu verziju koja je nosila oznaku Plus, a maksimalni obrtni moment veći je za 20 Nm nego pre.

Automobil ubrzava 0-100 km/h za 3,1 s (Coupe), odnosno 3,2 s (Spyder). Maksimalna brzina je 331 km/h kod modela sa čvrstim krovom, a 329 km/h kod kabrioleta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Audi R8 V10 Performance Quattro pod lupom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2018, 07:33

Audi je krajem oktobra predstavio unapređeni R8, a sada smo u prilici da detaljno pogledamo kako ovaj automobil izgleda spolja i unutra...Restilizovani R8 i dalje je dostupan u dve verzije, a osim manjih stilskih promena stigli su i jači motori...Snažniji od dva Audija R8 dobio je umesto oznake "Plus"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.