Alonso, Fetel, Raikonen u istoj ekipi?

Izvor: Autoportal.rs, 17.Nov.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso, Fetel, Raikonen u istoj ekipi?

Šef tima Red Bul pred kraj sezone pričao je o ovogodišnjem učinku svog tima, o njihovim planovima za 2015. i o mogućnosti da svaki tim narede godine ima po tri bolida na stazi.

Kristijan Horner je svestan da njegova ekipa nije imala šanse ove sezone, pored dominantnog Mercedesa, da se nada tituli. Šef Red Bula kaže da je ponosan na činjenicu da je Danijel Rikardo uspeo da "oduzme" tri pobede Rozbergu i Hamiltonu, ali da je bio svestan već na polovini sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << da se ove godine njihova vladavina završava.

Britanski inženjer kaže da se DNK njegovog tima nije promenio ni ove "gubitničke" sezone niti će tako biti naredne sezone kada će u bolidu umesto Sebastijana Fetela biti Dani Kvjat a na trkama neće biti Adriana Njuia.

O glasinama da bi i on sam mogao da se rastane sa Red Bulom i pređe u Meklaren Horner je rekao da mu laska interesovanje drugim timova ali da ne namerava da napušta Red Bul.

Dosta se priča u poslednje vreme i o ideji da naredne godine imamo po tri bolida iz svake ekipe. Horner smatra da je to moguće ali da odluka mora biti doneta do kraja meseca. Ukoliko ovaj predlog "prođe" zamislite samo postavu Ferarija sa triom Alonso-Fetel-Raikonen.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.