Alfa se fokusira na modele sa zadnjim pogonom

Izvor: B92, 01.Nov.2013, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alfa se fokusira na modele sa zadnjim pogonom

Na radost brojnih ljubitelja sportskih automobila, novi petogodišnji plan Alfa Romea uključiće i nekoliko modela sa pogonom na zadnje točkove.

Šef FIAT-Chrysler grupacije, Serđo Markione, najavio je da će krajem marta 2014. biti gotov novi plan razvoja i proizvodnje Alfinih modela u sledećih 5 godina.

"Nastavljamo sa radom na novom planu odlučni u nameri da u budućnosti preoblikujemo brend Alfa Romeo", rekao je Markione. On nije otkrio detalje o novoj petogodišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strategiji, ali Automotive News izveštava da će se osim modela sa pogonom na prednje točkove, kao što su Giulietta i MiTo, u ponudi naći i automobili sa zadnjim pogonom i pogonom 4x4.

Ovi modeli deliće platformu sa automobilima iz game marki Chrysler i Dodge. Alfa Romeo će lansirati najmanje četiri automobila bazirana na ovim platformama, uključujući najavljeni model Giulia, u sedan i karavan verziji, top limuzinu i crossover srednje veličine. Prvi model sa novom platformom pojaviće se u prodajnim salonima krajem 2015. ili početkom 2016.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alfa se fokusira na modele sa zadnjim pogonom

Izvor: B92, 01.Nov.2013

Na radost brojnih ljubitelja sportskih automobila, novi petogodišnji plan Alfa Romea uključiće i nekoliko modela sa pogonom na zadnje točkove...Šef FIAT-Chrysler grupacije, Serđo Markione, najavio je da će krajem marta 2014. biti gotov novi plan razvoja i proizvodnje Alfinih modela u sledećih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.