Akcija MUP-a Srbije protiv bahatih vozača: Koliko vozila je do sada oduzeto vlasnicima?

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 10:39

Akcija MUP-a Srbije protiv bahatih vozača: Koliko vozila je do sada oduzeto vlasnicima?

Mera oduzimanja vozila primenjuje se nedelju dana - za to vreme, saobraćajna policija imala je pune ruke posla.

Saobraćajna policija oduzela je do sada 11 vozila od učinilaca težih prekršaja koji su, u najvećem broju slučaja, upravljali vozilom bez vozačke dozvole oduzete zbog kaznenih poena i vozača koji su upravljali vozilom za vreme trajanje mere zabrane upravljanja.

U saopštenju MUP-a su naveli da su, za nedelju dana, tri vozila oduzeta na teritoriji Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uprave u Šapcu, dva na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd i po jedno vozilo na teritoriji policijskih uprava u Valjevu, Vranju, Jagodini, Kraljevu, Leskovcu i Novom Pazaru.

Iz MUP-a su skrenuli pažnju da su četiri učinioca prekršaja od kojih je vozilo oduzeto bili mlađi od 22 godine, uključujući jednu maloletnu osobu.

Podsetili su da se vozilo privremeno oduzima od učinioca težeg prekršaja koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđivan za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja, kao i da mera privremenog oduzimanja vozila traje do okončanja postupka pred nadležnim sudom

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Policija za nedelju dana oduzela 11 vozila izvršiocima težih prekršaja

Izvor: Danas, 29.Feb.2024

Saobraćajna policija oduzela je 11 vozila učiniocima težih prekršaja u svega nedelju dana koliko se primenjuje ova mera, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova(MUP).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.