AUTO KOJI DO SADA NISTE VIDELI: Najsvetliji automobil na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO KOJI DO SADA NISTE VIDELI: Najsvetliji automobil na svetu

Sija i u mraku.

Postalo je popularno da automobili imaju jarke i unikatne boje koje nisu tako česte i koje momentalno čine da takva vozila postanu atraktivnija i poželjnija. Auto folije su zbog toga postale vrlo popularne, jer pomoću ovih folija svoj automobil možete bukvalno transformisati.

Međutim, ovde nije reč o folijama, već o specijalnom automobilu koji je dobio poseban tretman zbog kojeg je on postao NAJSVETLIJI AUTOMOBIL NA SVETU.

ULTIMATIVNO: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Emirati sada prednjače i u proizvodnji automobila, SUV kakav do sada niste videli

Vlasnik ovog Audija R8 odlučio je da ga učini još unikatnijim pa ga je "okupao" u neverovatno svetloj i flurescentnoj boji. U pitanju je Polaris Fluorescent Pigment boja koja je neka mešavina između jarko zelene i žute boje. Ova flurescentna boja je trenutno najsvetlija nijansa i učinila je da ovaj automobil bude vidljiv kilometrima. On se čak vidi i u mrklom mraku.

SVI PRAVIMO ISTU GREŠKU: Ovako se pravilno startuje motor automobila

Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako izgleda ovaj automobil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.