AU, BRATE! Genijalac natovario BOGA I OCA NA KOLA! Ostali vozači u čudu, SKLANJAJU SE s puta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, BRATE! Genijalac natovario BOGA I OCA NA KOLA! Ostali vozači u čudu, SKLANJAJU SE s puta! (FOTO)

Pa, gde si pošao, nesrećo!?

Policija američke savezne države Masačusets na službenom Fejsbuku objavila je fotografije pretrpanog automobila čiji je vozač jurio državnim autoputem 91.

PROCURILO IZ FIFA: Kažnjeni Džaka i Šaćiri, zna se i kako! (FOTO)

Saobraćajni policajac Džoel Dejoust u sredu je na putu kod Springfielda primetio pretrpano vozilo i zaustavio ga. Crveni 'pick-up' bio je natovaren 'preko glave' - na desetine stolica virilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iz otvorenog prtljažnog prostora naslagani na hladnjak i drugi nameštaj povezan užetom.

- Spazila sam ga na putu pre neki dan. Bilo me je strah da ga preteknem tako natovarenog - komentarisala je na Fejsbuku objavu Amber Lejh. Drugi su komentarisali kako se čini da je vozač dovoljno osigurao teret povezujući ga užetom i da verovatno nije planirao da vozi dugu relaciju.

VRAĆANJE KILOMETRAŽE - najčešća PREVARA u Srbiji! Oprez pri kupovini polovnjaka! Ovako vas VARAJU!

- Jedno putovanje štedi gorivo. Mora da je čoveku stalo do zaštite okoline - jedan je od kometara.

Policajac je vozaču napisao kaznu zbog ugrožavanja sigurnosti na putu za šta je predviđena kazna do 200 dolara, piše Daily Mail.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.