AMSS UPOZORAVA: Dobri uslovi za vožnju, ali na jednu stvar dobro obratite pažnju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 10:56

AMSS UPOZORAVA: Dobri uslovi za vožnju, ali na jednu stvar dobro obratite pažnju!

Stanje na putevima...

Kako navodi AMSS na putevima pored reka i u kotlinama mestimično je maglovito, zbog toga na tim deonicama vidljivost može biti slabija.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila jutros najduže čekaju na prelazu Bogojevo - 11 sati, dok se jedan sat kraće zadržavaju na prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na prelazu Bezdan, na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju 360 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na prelazu Šid četiri sata, na Kelebiji i Gradini po tri sata, dok se na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, čeka 120 minuta, koliko i na Sremskoj Rači.

AMSS navodi i da je na putevima pored reka i u kotlinama mestimično maglovito, zbog toga na tim deonicama vidljivost može biti slabija.

Dnevni uslovi za vožnju biti bolji bez kiše i mokrih kolovoza, a vožnju će dodatno olakšati i manji broj vozila na putevima van gradova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.