AMSS: Bez zadržavanja na naplatnim rampama, na Batrovcima kamioni čekaju šest sati

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 20:29

AMSS: Bez zadržavanja na naplatnim rampama, na Batrovcima kamioni čekaju šest sati

Neverovatne gužve.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopšteno je večeras iz AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, putnička vozila se zadržavaju do 90 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju do 480 minuta, dok na Gradini, takođe na izlazu, čekaju do 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve tipove vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AMSS: Očekujemo gužve na graničnim prelazima i naplatnim rampama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Feb.2024, 12:16

BEOGRAD – Nevena Damjanović iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS) izjavila je da se u toku dana očekuju gužve na graničnim prelazima, kao i na naplatnim rampama širom Srbije. Ona navodi da su, prema izveštaju koji je AMSS jutros dobio od Uprave granične policije, zadržavanja na našim graničnim...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.