AMS IZDAO UPOZORENJE: Otežani uslovi vožnje i velike gužve na granicama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 08:56

AMS IZDAO UPOZORENJE: Otežani uslovi vožnje i velike gužve na granicama!

Čeka se i do sedam sati...

Prema informacijama sa graničnih prelaza, zadržavanje za teretna vozila na prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, je sedam sati

Vozačima magla i niska oblačnost mogu jutros otežavati vidljivost pored reka i u kotlinama a tokom dana povremena kiša i mestično mokri kolovozi sigurno će dodatno usporavati vožnju, a zbog kojih se često dešavaju prekidi i zastoji u saobraćaju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promenljivog stanja kolovoza, AMS savetuje vozačima oprezniju vožnju i da brzinu prilagode stanju puta. Ukoliko prolaze deonicama na kojima ima radova ili obustava zbog kojih je izmenjen režim saobraćaja, vozači treba da voze opreznije uz strogo poštovanje saobraćajne signalizacije, rekli su u AMS.

Prema informacijama sa graničnih prelaza, zadržavanje za teretna vozila na prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, je sedam sati, na prelazu Kelebija, na izlazu, kamioni čekaju tri sata, koliko i na izlazu prelaza Bezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Potpuni kolaps na graničnom prelazu, čeka se sedam sati

Izvor: B92, 21.Sep.2023

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 17.30 časova, na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju sedam sati...Na graničnom prelazu Kelebija teretnjaci se zadržavaju četiri sata, dok na prelazu Gradina čekaju tri sata...Kako je navedeno u saopštenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.