AMERIKANAC YUGOM PUTUJE PO BALKANU: Tvrdi da time ispunjava svoj san, pogledajte kako sve to izgleda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 12:52

AMERIKANAC YUGOM PUTUJE PO BALKANU: Tvrdi da time ispunjava svoj san, pogledajte kako sve to izgleda (VIDEO)

Planira da pređe čak 5000km.

Popularni Tik Toker iz Amerike Justus Reid koji je postao povezan sa Balkanom na jedan sasvim neobičan način i od tada je fasciniran tradicijom iz zemalja sa ovih prostora. On je odlučio da će živeti na Balkanu, tačnije u Srbiji, ali će ujedno i posećivati ostatak Balkana. Prevozno sredstvo koje je odabrao je, ni manje ni više, nego Yugo zlatne boje.

Justus Reid je, da bi mogao da ispuni "svoj san", morao da ode prvo da kupi Yuga. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Koliko možemo da primetimo na video snimku, posetio je neki auto otpad u Beogradu i odlučio se za jedini Yugo koji je "ceo".

- Kupići najgori automobil ikada napravljen i moj auto iz snova. Još od kad sam bio dete želeo sam da kupim Yuga, zato što mrzim sebe i mislim da sam došao na pravo mesto. Dobrodošli u Srbiju - kaže Reid na početku svog videa i dodaje - Da, ovde ima mnogo dobrih... opcija.

Nakon toga, kao da ga je zaslepio sjaj jedinog celog Yuga i to u zlatnoj boji. Kada je došao do njega samo je rekao - To je taj, Yugo napravljen od zlata.

- Baš je onakav kakvog ga se sećam u snovima - dodaje on i primećuje da je radio ukraden iz automobila.

- Ovo je najbolji Yugo u celoj Srbiji, možda čak i na celom svetu - kometariše Reid i nakon toga počinje da ga testira.

U sledećem videu možete pogledati kako priprema svog zlatnog Yuga za dalek put:

Yugo je spreman. Prva stanica je Sarajevo, a o samom putivanju i njegovim utiscima ćete moći da pročitate u sutrašnjem članku. Nikako nemojte propustiti!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.