AMERIKANAC JE YUGOM STIGAO DO SARAJEVA: Pogledajte kako mu je prošao put i kakvi su mu utisci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 11:27

AMERIKANAC JE YUGOM STIGAO DO SARAJEVA: Pogledajte kako mu je prošao put i kakvi su mu utisci (VIDEO)

Kako je Amerikanac postao poznat na Balkanu?

Kao što smo već naveli u prethodnom tekstu, radi se o popularnom TikTokeru iz Amerike Justusu Reid koji je postao povezan sa Balkanom na jedan sasvim neobičan način i od tada je fasciniran tradicijom iz zemalja sa ovih prostora. On je odlučio da kupi Yugo u Beogradu i da njime krene u obilazak Balkana. Prva stanica mu je Sarajevo.

Na početku samog videa, Reid je imao želju da se podseti kako je on uopšte postao poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Balkanu. U tom videu napominje da je sve počelo pre dve godine, kada je izrazio želju da kupi Yugo, za koji je rekao da je "najgori automobil ikad napravljen".

Sledeći video koji mu je doneo slavu na Balkanu je muzičkog karaktera, tj. otpevao je jednu poznatu srpsku pesmu koju možete čuti u samom klipu.

- Dve godine kasnije, ja živim na Balkanu i imam šest sati vožnje do Sarajeva u tom automobilu - naglašava Raid i kreće na put uz pesmu koja ga je proslavila na našim prostorima.

U sledećem videu možete videti da je bez problema stigao u Sarajevo, mada je imao malih problema sa svojim Yugom. Problem je brzo rešen od strane jednog Bosanca, a u sledećem klipu možete pogledati kako.

Nakon toga, sa njim nastavlja svoj put do jedne berbernice u kojoj je dobio kompletan tretman. Video sa završava besmom o Sarajevu.

- Bosanci kažu da imaju najbolju hranu na Balkanu, ali ja nisam ubeđen u to - komentariše Reid u sledećem videu.

Ceo klip je posvećen hrani, a Amerikanac je "zaključio" da je u Bosni ipak najbolja hrana.

Pogledajte u sledećim klipovima šta je još Reid radio u Bosni:

Ono što možemo zaključiti na osnovu ovih videa, Amerikanac se odlično proveo u Bosni. Čak je otišao i na more.

U narednom članku ćete videti koja mu je sledeća stanica i da li je bezbedno stigao do iste. Nemojte propustiti!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.