30 godina kasnije - osvrt na Yugo iz američkog ugla

Izvor: AutoBlog, 17.Avg.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

30 godina kasnije - osvrt na Yugo iz američkog ugla

Kako piše B92, navršilo se 30 godina otkako se Zastavin Jugo uputio na, kako će se ispostaviti, neslavnu prekookeansku avanturu. Ako ste mislili da su Amerikanci zaboravili na ovaj jubilej, prevarili ste se.Iako su prošle tri decenije, mnogi Amerikanci još uvek pamte viceve o Jugu, piše Šon Brazvel na sajtu Ozy.com."Međutim, danas su retki Amerikanci koji su imali prilike da se susretnu sa ovim čudom komunističke auto-industrije, modelom koji je sa početnom cenom od 3.990 dolara važio za pristupačno, jeftino vozilo u Reganovoj eri." Kompletan članak pročitajte na sajtu B92.net Foto: arhiva Auto.blog.rs...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Osvrt na Yugo iz američkog ugla

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2015, 08:19

Navršilo se 30 godina otkako se Zastavin Jugo uputio na, kako će se ispostaviti, neslavnu prekookeansku avanturu. Ako ste mislili da su Amerikanci zaboravili na ovaj jubilej, prevarili ste se.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.