28.08.2010 ::: Brdske trke, Ilirska Bistrica – Nakon treninga Vesnić drugi

Izvor: AutoMagazin, 29.Avg.2010, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

28.08.2010 ::: Brdske trke, Ilirska Bistrica – Nakon treninga Vesnić drugi

Nakon dva danas vožena treninga brdske trke Ilirska Bistrica u Sloveniji, predstavnik Srbije Milovan Vesnić zauzeo je odlično drugo mesto u klasi E1 do 2000ccm i 19-to mesto u generalnom plasmanu od 126, koliko je stiglo do cilja. Pet kilometara dugu stazu Ilirska Bistrica višestruki Šampion Srbije je u drugom treningu prešao u vremenu 2:31.740.

Nastavak na AutoMagazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamiltonu pobeda i prvo mesto

Izvor: S media, 29.Avg.2010

Vozač MekLarena, Luis Hamilton, pobednik je trke za VN Belgije, koja je danas vožena na stazi Spa...Britanac je trijumfom preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu vozača, pretekavši Australijanca Marka Vebera (Red Bul), koji je u Belgiji zauzeo drugo mesto...Veber je krenuo sa pol-pozicije, ali je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.