21.11.2016 ::: Božićni poklon za britansku kraljicu stigao je kamionom (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 21.Nov.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

21.11.2016 ::: Božićni poklon za britansku kraljicu stigao je kamionom (FOTO)

Verovatno malo ljudi zna, da koreni britanske kraljice Elizabete II sežu do Nemačke. Zato je grad Coburg, rodno mesto vladarske dinastije Windsor, u Veliku Britaniju je poslao veliki poklon...

Božićna jelka je prešla veliki put. Transport je krenuo 12. novembra, a do cilja je stigao 15. novembra tekuće godine. To nije bio jednostavan posao, jer drvo ima dužinu od 12 metara i težinu od 2 tone.

Za transport je izabran kamion Mercedes Actros. Ukrašena jelka će služiti za ukras, ali ne samo kraljevskim očima. I ove godine, Elizabeta II će nastaviti tradiciju, da jelku mogu da vide svi zainteresovani.

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.