21.07.2016 ::: PSC KOMNENOVIĆ: Specijalna akcija – tri besplatna servisa za nove kupce!

Izvor: AutoMagazin, 21.Jul.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

21.07.2016 ::: PSC KOMNENOVIĆ: Specijalna akcija – tri besplatna servisa za nove kupce!

Leto je vreme za uživanje, opuštanje i neverovatne akcijske cene!

PSC Komnenović nastavlja da iznenađuje svoje korisnike...

Za sve buduće kupce novih Opelovih automobila pored garancije od sedam godina na kupljeni automobil u PSC Komnenović, kupci dobijaju na poklon i tri servisa gratis (kupac plaća samo delove za servis).

Akcija se odnosi i na kupovinu bilo kog modela polovnih automobila, za koje važi garancija od pet godina.

Tako će kupci kako >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << novih tako i polovnih vozila u PSC Komnenović, na poklon dobiti uslugu besplatnog servisiranja automobila (kupac plaća samo delove za servis).

Svim automobilima su neophodni redovni pregledi i provere, a od ispravnosti vozila zavisi bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

U ovlašćenom Opelovom servisu, koji sesrvisira sve modele automobila, možete obaviti i mehaničarske, električarske, elektroničarske, limarske kao i farbarske radove, zamenu auto stakala i čuvanje pneumatika i servisiranje klima uređaja.

Posetite nas u ulici Dragoslava Srejovića 2c na Paliluli. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08-17h i subotom od 08-13h ili nas pozovite na +381(11) 4141-720 i zakažite pregled svog vozila.

Galeriju ponude Opelovih automobila možete pogledati na našem web sajtu psc-komnenovic.com gde možete saznati više i o specijalnim ponudama i promocijama koje su vam na raspolaganju.

Priuštite sebi kvalitet i udobnost po neverovatnim cenama!

PSC Komnenović

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.