17.11.2015 ::: Pagani Zonda Revolucion prešao Nürburgring za 6:30?

Izvor: AutoMagazin, 17.Nov.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

17.11.2015 ::: Pagani Zonda Revolucion prešao Nürburgring za 6:30?

Iako je Pagani za tipom Zonda zatvorio vrata, čini se da ovaj ultimativni super-sportski model i dalje živi. Najnovije iznenađenje dolazi nam sa staze Nürburgring...

Na socijalnim mrežama se pojavila fotografija njegove najsnažnije verzije Revolucion, na čijem prednjem delu piše da je ovaj super-automobil stazu Nürburgring prešao za neverovatnih 6 minuta i 30 sekundi.

reklama

Ovu informaciju italijanski prizvođač još uvek nije potvrdio, ali sve informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << govore da je fotografija autentična. Ako je ingformacija tačna, to znači da je verzija Revolucion za sedamnaest sekundi brža od verzije Zonda R. Da li to znači, da je Zonda Revolucion kralj Nordschleifea? Ne. Iako je baziran na serijskom modelu, to nije automobil za ulicu. Pored toga, napravljeno je svega 5 primeraka. Za kralja serijski proizvedenih automobila ne možemo ga nazvati.

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.