05.03.2010 ::: Delta Generali Osiguranje: pogodnosti za posetioce sajma

Izvor: AutoMagazin, 05.Mar.2010, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

05.03.2010 ::: Delta Generali Osiguranje: pogodnosti za posetioce sajma

Treću godinu za redom kompanija Delta Generali Osiguranje generalni je sponzor prodajne izložbe automobila koja se ove godine pod nazivom “Delta Generali BG Car Show” održava u Beogradu od 8. do 14. marta. Time se nastavlja saradnja jedne od vodećih osiguravajućih kuća na našem tržištu i Beogradskog sajma, započeta 2008. godine...

Nastavak na AutoMagazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popusti za članove AMSS na BG CAR Show-u

Izvor: AutoBrief.com, 05.Mar.2010

"Auto-moto savez Srbije" i ove godine predstaviće svoje aktivnosti na Sajmu automobila u Beogradu od 8. do 14. marta. Na štandu u hali XIV posetioci će moći da se upoznaju sa brojnim prednostima i uštedama koje sobom nosi učlanjenje u AMSS, ponudama AMS Osiguranja, turističkim ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Banca Intesa i Intesa Leasing: posebne sajamske ponude za kupovinu automobila

Izvor: AutoBlog, 05.Mar.2010

Banca Intesa je povodom predstojećeg sajma automobila BG CAR SHOW koji će trajati od 08. do 14. marta 2010. godine pripremila specijalne pogodnosti za kupovinu novih automobila koje će važiti tokom celog marta. Svi građani bez obzira da li su klijenti Banca Intesa ili ne, moći će da konkurišu...

Nastavak na AutoBlog...

Intesa: Povoljnije do novog automobila

Izvor: Poslovni magazin, 05.Mar.2010

 Beograd (05. mart) – Banca Intesa je povodom predstojećeg sajma automobila "BG CAR SHOW" koji će trajati od 08. do 14. marta 2010. godine pripremila specijalne pogodnosti za kupovinu novih automobila koje će važiti tokom celog marta. Svi građani bez obzira da li su klijenti ..

Nastavak na Poslovni magazin...

3. BG CAR SHOW 2010 " najava

Izvor: Nacionalna klasa, 06.Mar.2010, 00:17

Ovogodišnji, treći po redu, CAR SHOW će biti organizovan uz pomoć generalnog sponzora Delta Generali u periodu od 8. do 14. marta 2010. U sklopu ove manifestacije održava se i 5. Međunarodni sajam motocikla i bicikala - MOTOPASSION.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Trka za 0 posto kamate

Izvor: Autoportal.rs, 06.Mar.2010

Za posetioce 48. Sajma automobila u Beogradu Alpha Bank je spremila specijalnu ponudu. Svi koji u periodu od 8. do 14. marta apliciraju za Alpha Auto kredit na štandu Alpha Bank u Hali IV Beogradskog sajma moći će da učestvuju u "Trci za 0% kamate".

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.