04.12.2016 ::: FOTO: Gala veče FIA - majstori volana preuzeli trofeje

Izvor: AutoMagazin, 04.Dec.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

04.12.2016 ::: FOTO: Gala veče FIA - majstori volana preuzeli trofeje

U petak uveče, u zamku Hofburg u Beču, održana je gala večera u organizaciji Međunarodne automobilske federacije - FIA, tokom koje su priznanja primili najbolji automobilisti u različitim disciplinama. U Formuli 1, najuspešniji su bili Nico Rosberg, Lewis Hamilton i Daniel Ricciardo...

Najveće iznenađenje priredio je Nico Rosberg, koji je u toku dana obelodanio svoju odluku da okonča svoju takmičarsku karijeru. To se dogodilo samo nekoliko sati, nakon šti je preuzeo najsjajniji >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << pehar.

Pogledajte fotografije: Gala večera FIA - decembar 2016.

Naravno, priznanja su dobili i drugoplasirani Lewis Hamilton, kao i trećeplasirani u F1 šampionatu, Daniel Ricciardo. Posebno priznanje dobio je i sjajni Max Verstaappen. On drugi put osvaja priznanje "FIA Personality of the Year" (ličnost godine) i "FIA Action of the Year".

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.