01.04.2016 ::: Novi Top Gear - prvi trailer (video)

Izvor: AutoMagazin, 01.Apr.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

01.04.2016 ::: Novi Top Gear - prvi trailer (video)

Novi popularni serijal Top Gear stiže uskoro, sa nekoliko važnih promena. Najveća pažnja sigurno je usmerena na nove voditelje, a pri trailer otkriva nam šta možemo očekivati u novima epizodama...

Novi Top Gear serijal na TV ekranima videćemo uskoro, tačnije u maju mesecu. Pripreme za nove epizode teku po planu, što nam otkriva najnoviji trailer, u kome možemo videti nekoliko atraktivnih najava.

reklama

Na snimku možemo videti Dodge Viper u akciji sa borbenim >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << avionom F-18, kao i nekoliko veoma atraktivnih vozila, kao što su Ariel Nomad i novi Aston Martin Vulcan, koji je vožen na stazi Yas Marina. U nekim scenama možemo videti i Stiga, kao i Formula 1 vozača Jensona Buttona.

VIDEO:



Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.