Почела производња Шаомијевог електричног аутомобила

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 09:51

Почела производња Шаомијевог електричног аутомобила

Најаве да ће компанија Шаоми да почне производњу сада су се, према писању страних медија оствариле. Компанија је већ започела верификациони процес производне линије за електрични аутомобил Шаоми СУ7, што значи да је у току производња. Фото: PrtSc/niwwrd/instagram Оно што се очекује, сасвим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поуздано је да прва испорука буде 300 аутомобила који неће бити за крајње кориснике. Оно ће моћи да се погледају и евентуално наруче у салонима широм Кине.
Шаоми има за циљ да производи возила која неће имати никакве проблеме, као и да се фокусира на квалитет, а не на квантитет. Први електрични аутомобил ове компаније мора да остави добар утисак пре него на тржиште стигну још два модела у наредне три године. У плану је још један електрични аутомобил након којег ће стићи хибрид, а који је тренутно у фази дизајна.
Bajnens: Bitkoin porastao za 5,42 odsto, vredi skoro 41.000 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почела производња Шаомијевог електричног аутомобила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.