Четири од пет особа купује половни аутомобил

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Nov.2023, 11:58

Четири од пет особа купује половни аутомобил

Око 80 одсто грађана ЕУ купује половне, а не нове аутомобиле. Фото: Unsplash/randytarampi Тип возила који се данас изнајмљују као службени, одређује који ће половни аутомобили бити доступни за три, четири године на том тржишту.
„Данас четири од пет особа купује половни аутомобил. Да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << би електрична возила била приступачнија, Брисел мора да предузме одређене мере“ наводе у заједничком саопштењу Вилијам Тодс, представника невладиног сектора и Моник Гојен, председнице БЕУЦ–а, најутицајне потрошачке организације у Европи. Какао је пренео Евроактив, ЕУ се усагласила да се мотор са унутрашњим сагоревањем укине до 2035. Они сматрају да сада Европа треба да учини више да електрични аутомобили буду приступачни и доступни свима. Ако то не уради, изгубиће подршку људи за Зелени договор – наводе аутори.
Mladi najmanje svesni posledica deljenja ličnih podataka na internetu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четири од пет особа купује половни аутомобил се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.