На Хоргошу и Келебији аутомобили на излази чекају два, а на улазу један сат

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jul.2023, 07:59

На Хоргошу и Келебији аутомобили на излази чекају два, а на улазу један сат

Путничка возила на граничноим прелазу Хоргош на излазу из земље чекају два сата, а на улазу један сат, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Министарство финансија Управа царина
Према информацијама Управе граничне полиције, путничка возила на Келебији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на излазу из земље задржавају се два сата, а на улазу један сат.

На Градини на излаз се чека један сат, а на Прешеву и Гостуну по пола сата.
На Батровцима аутобуси на улазу у земљу чекају 40 минута.

Јачи плјускови праћени ветром данас могу отежавати вожњу, услови у којима су саобраћајне незгоде и застоји у саобраћају чести.

Пре подне падавине се очекују на северу землје, затим и у осталим пределима, а тек касно увече и на крајњем југу.
Уколико за време вожње наиђете на јак плјусак или временску непогоду, покушајте да смањеном брзином и са вожњом на већем одстојању стигнете до првог паркинга, бензинске станице или неког другог безбедног места, где ћете сачекајте док се створе услови за сигурније путовање. Продужено је радно време ГП Бачки Виногради до 3.септембра – понеделјак-четвртак ради од 07-19.00 часова, а петак, субота и неделја 07-22.00 часова.

Продужено је радно време ГП Бајмок до 10. септембра – понеделјак-четвртак од 07-19.00 часова, а петак, субота и неделја 07-24.00 часова.

Dešavanja u Novom Sadu u avgustu mesecu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Хоргошу и Келебији аутомобили на излази чекају два, а на улазу један сат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.