Где у Новом Саду можете изнајмити аутомобил и за колико пара?

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 17:37

Где у Новом Саду можете изнајмити аутомобил и за колико пара?

Сервиси који омогућују изнајмљивање превозних средстава су све популарнији широм Србије, због све бржег темпа живота и потребе да људи пређу одређени пут у најкраћем могућем периоду. Већ смо писали о томе где можете изнајмити бицикл у Новом Саду а сада ћемо вам представити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неколико локација где можете изнајмити аутомобил. Фото: Градске инфо У овом тексту навешћемо само најпознатије фирме које пружају ове услуге и које су стациониране у Новом Саду. Наравно да имате и широк избор београдских фирми, који нуде и транспорт возила до Новог Сада, а и много још „Rent a car“ профила на друштвеним мрежама.
Пре него што се упустите у изнајмљивање возила треба да знате да, наравно, постоје услови за овакав најам. Готово се свака фирма разликује по својим условима коришћења, али може се рећи да су основна правила (она која важе у свакој фирми) следећа:
Да имате минимум 21 годину Поседујете личну карту или пасош Поседујете возачкку дозволу (важећа – минимум 2 године) „Tantum rent a car“ Фото: Промо/Галерија Београд Ова агенција за издавање аутомобила налази се на адреси Везелинова 13 Новом Саду. Послују сваким даном од 9 до 17 часова и достављају возила на кућну адресу.
Имају мноштво аутомобила у понуди, а стартна а цене се крећу од 15-50 евра, а издавање мора да траје минимум 3 дана. Аутомобили су покривени каско осигурањем, километража је неограничена и не наплаћује се депозит.
Дакле једини трошкови су они за изнајмљивање самог аутомобила и танковање бензина.
Најлуксузнији уједно и најсупљи модел у понуди „Tantum rent a car“ јесте „BMW X5“ чији најам по дану кошта 50е, док им је најефтинији модел у понуди „Ford Focus“ за 15е по дану.
„Cartize company“ Фото: Wikimedia Commons/The Car Spy У Футошкој улици на броју 22 сасвим сигурно можете пронаћи жељени аутомобил код ове „rent a car“ компаније. Отворени су сваког радног дана од 9 до 18 часова, док је суботом скраћено радно време до 14ч, а недеља је нерадна.
И ова агенција нуди услугу доставе возила, са тим да достављају возила и на аеродорм „Никола Тесла“ по потреби. За рзлику од „Tantum rent a car“ компаније у „Cartize company“ је обавезно давање депозита пре изнајмљивања возила.
Тренутно имају 30 возила у понуди. Најефтиније возило је 22 евра, док по цени од 50е можете изнајмити комби „Renault Traffic Passenger 2.0“ уједно и наскупље превозно средство у понуди.
„Rent a Car Angel“ Фото: Pixabay/MarleneBitzer Ова компанија за издавање возила налази се у Војводе Шупљикца 20 и пружа услуге најама аутомобила сваким радним даном од 08-16ч.
Аутомобил се преузима и враћа на адреси фирме и минимално трајање најма је 48 сати. Ауто се преузима и враћа са пуним резервоаром.
Приликом резервације уплаћује се депозит у износу од 100 еура, који уједно представља и капару. Депозит се враћа клијенту када врати возило. У случају отказивања резервације агенција задржава цео износ депозита.
„Rent a Car Angel“ располаже тренутно са 7 аутомобила, а цене важе за пређену километражу до 100 километара, док за сваки додатно пређени километар цена најама расте.
Најефтинији модел код њих је „Golf 4“ за 1.900 динара, међутим њега можете изнајмити само као сувозач, то јесте да вас неко од запослених вози. Оно што разликује ову фирму од других јесте да имају и ексклузивније моделе као што су „Mercedes Gle Coupe 2017“ (110е сат времена) и Porsche Cayenne Coupe 2020 ( 140e sat vremena).
У овом тексту навели смо само 3 од многих оваквих фирми у Новом Саду, али треба имати у виду да и остале воде посао на сличан начин, те је кључна разлика у моделима аутомобила.
Beočin postao centar dečje radosti uz manifestaciju “Bebi Beoleto“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Где у Новом Саду можете изнајмити аутомобил и за колико пара? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.