Вимблдон: Аутомобил ударио у зграду основне школе, неколико особа збринуто

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 12:55

Вимблдон: Аутомобил ударио у зграду основне школе, неколико особа збринуто

Британска полиција је саопштила данас да је реаговала после озбиљног судара који се догодио код основне школе у Вимблдону, у јужном Лондону, и да је неколико људи збринуто на лицу места. Фото: Танјуг/AP/Kirsty Wigglesworth Позвани смо данас у 09.54 часова и обавештени да је аутомобил ударио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у зграду школе у Кемп Роду, навела је лондонска полиција у саопштењу, пренео је Ројтерс.
Лондонска хитна помоћ, укључујући хеликоптер хитне помоћи и ватрогасце, налазе се на лицу места.
Полиција је навела да ће пружити нове информације када буде била у прилици.
Predsednik FIA Mohamed Ben Sulajem: Niko ne sprečava druge timove da budu bolji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вимблдон: Аутомобил ударио у зграду основне школе, неколико особа збринуто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.