Направите сами смој освеживач за аутомобил! Потребне су вам две ствари!

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 17:00

Направите сами смој освеживач за аутомобил! Потребне су вам две ствари!

У продавницама можете пронаћи широку палету мириса за аутомобиле који ће освежити унутрашњост вашег лименог љубимца и учинити га пријатнијим. Али зашто не бисте припремили свој потпуно природан мирис за неколико секунди? Фото: Pixabay/domeckopol Ако желите да ваш аутомобил увек лепо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мирише и да вам пружа удобну вожњу, не морате да га снабдевате купљеним мирисима, који често садрже хемикалије. Направите сами природни мирис за аутомобил који ће вас мало коштати, а биће и брзо спреман.
Направите потпуно природан мирис за аутомобил спреман за неколико секунди Све што вам треба је дрвена штипаљка и етерично уље по вашем избору. Навлажите штипаљку са неколико капи уља и причврстите је на вентилациони отвор, где обично стављате купљене течне мирисе за аутомобил. Захваљујући протоку ваздуха, мирис ће се ширити по унутрашњости аутомобила.
Да би вам вожња била што пријатнија и мање стресна, из продавница смо одабрали пет етеричних уља која делују опуштајуће, антистресно и смањују напетост и садрже екстракте следећих биљака: Црвена мандарина садржи мале количине Н-метилантранилата, који показује снажна умирујућа својства. Смањује немир, посебно код хиперактивне деце, помаже код несанице, стреса и депресије.
Лаванда делује умирујуће, смањује стрес и напетост, ублажава бол и опушта напетост мишића, између осталог, помаже код главобоље, мигрене и астме, а отераће инсекте који могу да залутају у аутомобил.
Лимунска трава смањује главобоље и мигрене и ублажава грчеве мишића тако што смањује стрес ткива и помаже мишићима да се опусте. 
Јасмин делује умирујуће и помаже код анксиозности. Предивно се комбинује са цитрусним и дрвеним уљима као што су плави чемпрес и сандаловина.
Koliko goriva troši klima u kolima?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Направите сами смој освеживач за аутомобил! Потребне су вам две ствари! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.