ФИАТ престаје да производи сиве аутомобиле

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 10:01

ФИАТ престаје да производи сиве аутомобиле

Италијански произвођач аутомобила ФИАТ престаће да производи сиве аутомобиле, саопштио је мултинационални произвођач аутомобила Стелантис, који је власник бренда. Фото: Pixabay/LUM3N „ФИАТ од данас престаје са производњом сивих аутомобила. Одлука је донета како би се указало на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << значај боја у животу и има за циљ даље јачање ФИАТ-овог лидерства као бренда радости, боја и оптимизма, отелотворујући италијански начин живота и реафирмишући нову вредност бренда ‘Долче Вита'“, истакао је извршни директор ФИАТ-а Оливије Франсоа.
Палета боја за каросерије аутомобила је „инспирисана италијанским морем, сунцем, земљом и небом“, наводи се у саопштењу.
Франсоа је додао да компанија жели да „инспирише људе да живе са оптимизмом и позитивношћу, што ће бити једна од мисија новог електричног аутомобила Фијат 600е, који ће бити представљен 4. јула.
Peti Good Food & Wine 1. jula na Sava promenadi očekuje 100 izlagača

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФИАТ престаје да производи сиве аутомобиле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.