Одржан шести Сајам аутомобилчића у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 15:41

Одржан шести Сајам аутомобилчића у Новом Саду

 У суботу 3. јуна 2023. године, одржан је шести Сајам аутомобилчића у Новом Саду у организацији Савеза возача Новог Сада. Фото: Градске инфо0 Манифестација је сајамско-фестивалског карактера са акцентом на едукацију о безбедности у саобраћају. Шести Сајам аутомобилчића у Новом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Саду на платоу Спортског и пословног центра „Војводина“ у Новом Саду и ове године је окупио велики број колекционара и посетилаца из наше земље и региона. Манифестација је поред излагачког имала едукативни карактер, који је пре свега био намењен најмлађима.
Фото: Град Нови Сад На овогодишњем Сајму аутомобилчића учествовало је око 50 колекционара и излагача из земље и региона, са преко 35.000 експоната, приказан је и одређени број егзотичних аутомобилчића из различитих епоха и категорија. Манифестацију су подржала и Јавна предузећа са својим специјалним возилима чије су макете играчака омиљене међу најмлађима, а чине је излагачки штандови, полигон за вожњу аутомобилчића на даљинско управљање, наградна игра и други пропратни садржаји.
Фото: Град Нови Сад  Поред Града Новог Сада, Сајам аутомобилчића подржао је и Савез возача Војводине, представници ауто-школа и компанија које се баве осигурањем и помоћи на путу.
Фото: Град Нови Сад Naš grad okupio fanove Vespe iz svih krajeva Srbije i Evrope (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одржан шести Сајам аутомобилчића у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.