Ораховац: Исписани нови графити на кућама и аутомобилима српских житеља

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Maj.2023, 11:11

Ораховац: Исписани нови графити на кућама и аутомобилима српских житеља

Нови графити су јутрос осванули на неколико места у Ораховцу на КиМ, а на аутомобилу Добривоја Ђорића је црном масном фарбом исписан графит „УЧК“, преноси сајт радија Гораждевац. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Власник аутомобила графит је приметио ујутру и случај је пријавио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << КПС полицији која је обавила увиђај.
“Нисам видео ко је урадио, али сам јутрос кад сам пошао да водим ћерку у школу видео натпис на ауту, који нас је узнемирио. Полиција је дошла на мој позив, обавила увиђај и позвали ме да у станици дам изјаву”, изјавио је Ђорић.
Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Како се наводи, графити су исписани на још неколико кућа у улицама око цркве у Ораховцу, међу којима су куће Радише Лукића у којој живи и на кући Зорана Кујунџића у којој нема житеља. Мурал у Ораховцу, посвећен најбољем српском тенисеру Новаку Ђоковићу, уништен је током ноћи између понедељка и уторка.
Фото: Танјуг/СТР Сви инциденти са графитима у Ораховцу који су се догодили у последња два дана, догодили су се у близини цркве која је центар окупљања Срба у овом граду, наводи се на сајту радија Гораждевац.
Srbin koji je ratovao u Vijetnamu: “Krenuo sam iz Čikaga, ranjen u paklu džungle, dobio orden, a život mi je na kraju spasila – majka!” (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ораховац: Исписани нови графити на кућама и аутомобилима српских житеља се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.