Део нове опреме за производњу електричних аутомобила стигао у Крагујевац

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2022, 17:01

Део нове опреме за производњу електричних аутомобила стигао у Крагујевац

Председник Самосталног синдиката фабрике Фијат Крајслер аутомобили Србија Саша Ђорђевић потврдио је да је део нове опреме за производњу електричних аутомобила стигао у крагујевачку фабрику. Фото: Unsplash/Michael Fousert Саша Ђорђевић каже да је у току је инсталирање опреме. За почетак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на њој би требало да се производе делови аутомобила за Стелантисову фабрику у Словачкој.
Ђорђевић очекује да ће још један контигент опреме стићи током следеће године, како би се било спремно за производњу новог електричног аутомобила у Крагујевацу, како је раније најваљивано, током 2024. године.
„Стелантис група“, чији је део „Фијат Крајслер аутомобили“, и Влада Србије априла ове године постигли су споразум о финансирању електричног аутомобила који ће се производити у Крагујевцу.



Mercedes uvodi pretplatu za veće ubrzanje vozila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Део нове опреме за производњу електричних аутомобила стигао у Крагујевац се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.