Теретњаци на Батровцима чекају осам сати, нема задржавања за аутомобиле

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 21:01

Теретњаци на Батровцима чекају осам сати, нема задржавања за аутомобиле

На путничким терминалима граничних прелаза Србије нема задржавања возила, док теретњаци на Батровцима на излаз чекају осам сати, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Министарство финансија Управа царина
Према информацијама Управе граничне полиције од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 17.15 часова, теретна возила на излазу из земље чекају и на граничном прелазу Богојево, два сата, као и на Хоргошу сат времена.

Јавно предузеће „Путеви Србије“ саветује максималан опрез при вожњи, јер, због могућих ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима, постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима.
Појава поледице је могућа нарочито на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина и клисура, као и на путним објектима, наведено је у саопштењу Путева Србије.
Napreduje izgradnja petog mosta kod Novog Sada, deo Fruškogorskog koridora (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Теретњаци на Батровцима чекају осам сати, нема задржавања за аутомобиле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.