АМСС: Камиони чекају седам сати на Батровцима, за аутомобиле нема задржавања

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jan.2024, 21:50

АМСС: Камиони чекају седам сати на Батровцима, за аутомобиле нема задржавања

Према информацијама Управе граничне полиције на излазу из земље на граничном прелазу Батровци теретна возила чекају седам сати, задржавање на Градини је два и по сата, док на Хоргошу теретњаци чекају 90 минута, саопштио је Ауто мото савез Србије. Фото: Танјуг
На путничким >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << терминалима нема дужих задржавања, наводи АМСС.

На граничном прелазу Бачка Паланка нормализован је саобраћај за путничка возила, као и за теретњаке масе до 3,5 тоне.
За аутобусе је и даље на снази обустава саобраћаја, због оштећења моста на Дунаву, додаје се у саопштењу АМСС.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“ на наплатној станици Јагодина возила чекају 15 минута.
Слабе снежне падавине које се очекују у планинским пределима због ниских температура само ће додатно отежати вожњу јер је поледица у таквим условима израженија, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).
АМСС зато апелује на возаче да возе на безбедном одстојању, спорије и да буду спремни да у сваком тренутку реагују на непредвиђене опасности.
Почетак викенда доноси нову смену туриста и појачан саобраћај на путевима ка ски-центрима, па АМСС још једном упозорава возаче да пре кретања на пут још једно провере своју зимску опрему, као и начин постављања ланаца.
Вучић: Предложили смо Влади да повећа износ за злато на ОИ на 200.000 евра

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМСС: Камиони чекају седам сати на Батровцима, за аутомобиле нема задржавања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.