Концерт у Вучићевом аутомобилу: “Четири године, године дуге”

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Dec.2023, 00:43

Концерт у Вучићевом аутомобилу: “Четири године, године дуге”

Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак на свом ТикТок налогу у коме је приказан део атмосфере из његовог аутомобила.

Он се са министром финансија Синишом Малим провозао поред “Зимске бајке”.
@jasamaleksandar Četiri godine, godine duge…@Siniša Mali #cetirigodine #srbija #jasamaleksandar #follow >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ♬ original sound – Ja sam Aleksandar
“Побегли смо овим мојима из обезбеђења, ово је “Зимска бајка”, погледај колико је људи супер изгледа, сви радосни, спремили се за празнике,” каже Вучић док вози.
Он је рекао министру Малом да је данас био један странац код њега, и да ће после открити и који.
“Он је рекао све је супер, убедљиво сте победили, али каже за град, дајте им изборе. Не могу да дајем, народ је рекао, не може држава да се руши. То је народ рекао,” истиче Вучић.
“Ово су четири године мира, четири године напретка за Србију”, додао је он.
Мали је потом открио које “изненађење” је спремио, и пустио песму “Четири године”, уз коју су запевали.
Vučević: Sve institucije države rade svoj posao u skladu sa Ustavom i zakonima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт у Вучићевом аутомобилу: “Четири године, године дуге” се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.