Zli Audi R8 sa 800 konja

Izvor: Autoportal.rs, 18.Feb.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zli Audi "R8" sa 800 konja

Mnogi bi bili prezadovoljni i fabričkom verzijom ovog automobila ali ima oni kojima ni 500 konja nije dosta pa je zato brojka od 800 cilj, uz naravno mat-crnu boju.

Kada Audi "R8" sa V10 agregatom jednostavno nije dovoljan onda na scenu stupa tjuning kuća "VF Engeneering" koja mu doda konja do ukupne brojke od 800 i mat-crnu boju.

Pored rada na "ECU", odnosno kompjuteru automobila, ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << "R8" je dobio i "ADV.1" crne točkove i "H&R" spušteno vešanje. Zadnji difuzor i zadnja svetla su pozajmljena od modela "R8 GT".

Vlasnik ovog Audija kaže da ne izlazi iz svog automobila i da će uživati kada njime bude prisustvovao raznim okupljanima na koja dolaze ostali vlasnici superautomobila. Sa ovakvim izgledom sigurno će privući dosta pažnje.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.