Ženeva: Predstavljen Prologue Avant koncept

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Mar.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženeva: Predstavljen Prologue Avant koncept

Audi je upravo održao premijeru Prologue Avant koncepta na sajmu automobila u Ženevi. Ovom prilikom, interpretacijom Avanta, ovaj nemački proizvođač automobila želeo je da pokaže kojim pravcem Audi treba, i kojim će pravcem ići u bliskoj budućnosti.

Ceo koncept inspirisan je Prologue pravcem, koga karakteriše single frejm gril, Matrix Laserska svetla, kao i veliki usisi za vazduh. Tu su i 22-inčni točkovi, potisni zadnji spojler i sportski zadnji difuzor.

Prologue avant baziran je na hibridnom pogonu, kombinujući 3.0 litarski TDI motor u kombinaciji sa elektro motorom. U ovoj harmoniji Avant poseduje 455 KS sa 750 Nm obrtnog momenta, a do stotke ubrzava za 5.1 sekundu. Maksimalna brzina ovog modela iznosi 250 km/h, što je ujedno i elektronski limit, dok je projektovana prosečna potrošnja 1.6 l/100 km.

Audi je za ovaj model ugradio keramičke kočnice, adaptivnu suspenziju kao pogon na sva četiri točka.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Autorepublika.rs...






Povezane vesti

Audi Prologue Avant koncept model premijerno prikazan u Ženevi

Izvor: Moto.rs, 05.Mar.2015, 12:01

Audi je na sajmu u Ženevi upriličio i svetsku premijeru svog Prologue Avant koncept modela. Ovaj model predstavlja novu interpretaciju Avant filozofije kako navodi kompanija i odnosi preview dizajna budućih karavan modela nemačkog brenda...Značajno inspirisan Prologue konceptom, ovaj model poseduje...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.